8.06.2013

Miss Universe


günler oldu, gözümüz hiç birşey görmüyor..
kendimi medyadan, sosyal medyadan uzak tutmak için elimden geleni yapıyorum.. yoksa bildiğin anksiyete belirtileri gösteriyorum.. 
yıllar önce, ben daha ortaokula giderken başıma bir olay gelmiş idi..
bir aile dostumuz ki hala özlerim.. ağlayarak anneme gelmiş ve beni olmamam gereken bir yerde olmamam gereken biriyle gördüğünü söylemiş.. dediğine göre onu farkedince hemen kaçmışım.. annem çok kızgındı.. "ben değildim" dedim.. bağardım, ağladım.. ama bilgi o kadar güvenilir bir kaynaktan gelmişti ki, annemi kendime inandıramayacağımı biliyordum.. pek de haksız sayılmaz, ne kadar baş belası bir ergen olduğumu bilmeyen yok.. sustum ben de.. komşumuz çok üzgün, ben cezalıyım, üstelik annemin üç kuruşluk güvenini de yitirmişim..
yıllar geçti.. hala içimde yaradır.. bir ara anneme hatırlatıp söyleyeyim diyorum.. ha bu arada komşumuza da hiç kızgın değilim, beni o kadar severdi ki, ben sandığı kişiyi gördüğünde nasıl üzüldüğünü, bunu anneme anlatırken nasıl acı çektiğini hayal edebiliyorum.. sadece iyiliğimi istiyordu ama yanılmıştı..
ama şimdi durup dururken nerden çıktı bu hikaye derseniz.. bu olay yaşandıktan kısa bir süre sonra annemle aramda bir diyalog geçti.. ve annem bana dedi ki.. "sana haksızlık yapılmış olsa ne yapsam da seni susturamazdım ama sen bi süre inkar ettin, sonra sustun.." işte o zaman çektiğim acının tarifi yok.. olmadığım biri gibi davranmıştım.. kaybettim, yenildim sanmıştım.. kendime inanmamıştım.. haksızlığın karşısında susmuştum.. işte bu hikayenin anlatılma sebebi de bu:) belki birilerine fındık kadar ilham olur.. ne de güzel olur..
Türkiye 31 Mayıs gecesi Miss Turkey'i seçerken biz de o gece kendi Miss Turkey 2013'ümüzü seçtik.. kendisi yukarıda resimde.. kısmetse kendisini Miss Universe seçmek niyetindeyiz..sonrası.. "sonrası iyilik güzellik"